Semináři Středočeského kraje „Bezpečnostní analýza měkkých cílů“

Semináři Středočeského kraje „Bezpečnostní analýza měkkých cílů“

Společnost Fenix International  9.října 2018 navštívila seminář pořádaný Vzdělávacím institutem Středočeského kraje se zaměřením na Bezpečnostní analýzu měkkých cílů pod vedením zkušené lektory paní Veroniky Fáberové. Seminář proběhl za účasti pracovníků Ministerstva vnitra ČR, University Karlovy a dalších. Aktivně jsem se zapojili do diskuze a protože tzv. měkké cíle, respektive jejich provozovatelé spadají mezi  naše časté klienty, máme s nimi zkušenost blížící se 30 letům. Plně podporujeme současné záměry krajů a MV ČR, nicméně jako praktici nesouhlasíme s koncepcí, která nemá dostatečnou vrcholovou legislativní oporu, která povede k nejednotnému systému „ostrůvků bezpečnosti“, navíc bez jednotného, alespoň republikového systému sběru, analýzy a distribuce souvisejících informací.

Fenix se problematice měkkých cílů věnuje i v rámci svého aktivního zapojení v rámci struktur Hospodářské komory ČR (bezpečnostní a legislativní sekce).

 

articles
Potřebujete poradit?

Potřebujet poradit s výběrem vhodného produktu nebo služby? Zanechte nám Vaše kontaktní údaje, stručně popište svůj dotaz a my Vám s výběrem rádi pomůžeme.