Nově zřízena bezpečnostní sekce Hospodářské komory hl. města Prahy

Nově zřízena bezpečnostní sekce Hospodářské komory hl. města Prahy

Naše společnost iniciovala vznik této sekce s jednoznačným cílem, navázat na skvělou práci bezpečnostní sekce Hospodářské komory ČR, která však plní republikové úkoly a rozvinout absentující bezpečnostní témata v rámci specifik hl. města Prahy. Na ustanovující schůzi v reprezentativních historických prostorách se sešlo 14 významných osob reprezentující různé společnosti a odvětví s jednoznačným cílem – posunout pražskou bezpečnost dále v intencích nových trendů (Smart City, Měkké cíle, Protiteroristická opatření, ochrana proti UAV apod.).  Za společnost Fenix International se účastnili jednatel a výkonný ředitel, pan Martin Pekárek a generální ředitel PhDr. Michal Bavšenkov, který je zároveň předsedou této pražské sekce.

Fenix International jako nejstarší organizace svého druhu je si vědoma své společenské i profesní odpovědnosti a zůstává aktivně zapojená a připravená své odborné znalosti předávat dále již od roku 1989.

 

articles
Potřebujete poradit?

Potřebujet poradit s výběrem vhodného produktu nebo služby? Zanechte nám Vaše kontaktní údaje, stručně popište svůj dotaz a my Vám s výběrem rádi pomůžeme.